Подреди по: Продукти на страница:

Офис > Канцеларски материали > Тиксо
 • Dvustranno-tikso-tanko

  ТИКСО

  Код: 73163 Мин. брой: 3
  2.04лв
  Прегледай Двустранно тиксо - тънко. Ширина - 2.5 см.
 • Dvustranno-tikso

  ТИКСО

  Код: 73162 Мин. брой: 10
  0.67лв
  Прегледай Двустранно тиксо. Ширина - 0.8 см.
 • Vodoustoichiva-kraft-lenta

  ТИКСО

  Код: 73160 Мин. брой: 6
  0.92лв
  Прегледай Водоустоичива крафт лента. Ширина - 2.4 см.
 • Dvustranno-tikso-tanko

  Тиксо

  Код: 45672 Мин. брой: 4
  1.49лв 1.43лв
  Прегледай Двустранно тиксо - тънко. Размери: ш/д - 48мм./12м.
 • Dvustranno-tikso

  Тиксо

  Код: 45671 Мин. брой: 6
  0.87лв
  Прегледай Двустранно тиксо. Размери: ш/д - 48мм./2.7м.
 • Tekstilno-tikso-sivo

  ТИКСО

  Код: 45094 Мин. брой: 2
  2.15лв
  Прегледай Текстилно тиксо - сиво. Широчина - 48 мм.
 • Prozrachno-tikso

  ТИКСО

  Код: 25143 Мин. брой: 8
  0.28лв
  Прегледай Прозрачно тиксо. Размери - д/ш - 30м/1.5см.
 • Dvustranno-tikso

  ТИКСО

  Код: 25142 Мин. брой: 5
  1.09лв 1.05лв
  Прегледай Двустранно тиксо. Размер ш/д - 3.6см./12м.
 • Prozrachno-tikso

  Tиксо

  Код: 12635 Мин. брой: 2
  7.20лв
  Прегледай Прозрачно тиксо. Размер ш/д - 60м/16.8мм
 • Tikso-4

  ТИКСО

  Код: 8048 Мин. брой: 2
  3.90лв
  Прегледай Тиксо - 4.5см./250м.
 • Tikso-1

  ТИКСО

  Код: 2479 Мин. брой: 12
  0.09лв
  Прегледай Тиксо - 1.2см./15м.
 • Tikso-45mm

  ТИКСО

  Код: 316 Мин. брой: 6
  0.73лв 0.71лв
  Прегледай Тиксо - 45мм./30м.
 • Tikso-12mm

  ТИКСО

  Код: 1301 Мин. брой: 12
  0.18лв
  Прегледай Тиксо - 12мм./30м.
 • Dvustranno-tikso

  ТИКСО

  Код: 853 Мин. брой: 12
  0.37лв
  Прегледай Двустранно тиксо. Размер ш/д - 2.2см./2.7м.
 • Dvustranno-tikso

  ТИКСО

  Код: 7393 Мин. брой: 8
  0.61лв
  Прегледай Двустранно тиксо. Размер ш/д - 3.4см./2.7м.
 • Dvustranno-tikso

  Тиксо

  Код: 3486 Мин. брой: 16
  0.30лв
  Прегледай Двустранно тиксо. Размер ш/д - 1.7см./2.7м.
 • Hartieno-tikso-24mm

  Хартиено тиксо

  Код: 12634 Мин. брой: 12
  0.61лв
  Прегледай Хартиено тиксо - 24мм./20м.
 • Tikso-18mm

  ТИКСО

  Код: 8238 Мин. брой: 6
  0.19лв
  Прегледай Тиксо - 18мм./25м.
 • Tikso-45mm

  ТИКСО

  Код: 2448 Мин. брой: 6
  1.59лв
  Прегледай Тиксо - 45мм./90м.
 • Tikso-45mm

  ТИКСО

  Код: 1566 Мин. брой: 6
  0.92лв
  Прегледай Тиксо - 45мм./50м.
 • Montazhno-prozrachno-folio-sas-solvetno-lepilo-ot-dvete-strani-zashtiteno-s-hartiena-podlozhka

  Двойнозалепващо фолио

  Код: 73702 Мин. брой: 1
  60.77лв
  Прегледай Монтажно прозрачно фолио със солветно лепило от двете страни,…
 • Vodoustoichiva-kraft-lenta

  ТИКСО

  Код: 73161 Мин. брой: 3
  1.85лв
  Прегледай Водоустоичива крафт лента. Ширина - 4.8 см.
 • Vodoustoichiva-kraft-lenta

  ТИКСО

  Код: 73161 Мин. брой: 3
  1.85лв
  Прегледай Водоустоичива крафт лента. Ширина - 4.8 см.
 • Dvustranno-tikso

  ТИКСО

  Код: 24209 Мин. брой: 8
  0.66лв
  Прегледай Двустранно тиксо. Размер ш/д - 2.4см./12м.
 • Dvustranno-tikso

  ТИКСО

  Код: 24208 Мин. брой: 10
  0.58лв
  Прегледай Двустранно тиксо. Размер ш/д - 2см./12м.
 • Prozrachno-tikso

  ТИКСО

  Код: 24207 Мин. брой: 6
  2.98лв
  Прегледай Прозрачно тиксо. Размери - д/ш - 150м/4.5см.
 • Tekstilno-tikso-nbsp-sivo

  ТИКСО

  Код: 5720 Мин. брой: 6
  1.12лв
  Прегледай Текстилно тиксо -  сиво. Размер - д/ш - 95/48мм.
 • Dvustranno-tikso

  Тиксо

  Код: 1718 Мин. брой: 20
  0.30лв
  Прегледай Двустранно тиксо. Размер ш/д - 1см./12м.
 • Dvustranno-tikso

  Тиксо

  Код: 4597 Мин. брой: 13
  0.46лв
  Прегледай Двустранно тиксо. Размер ш/д - 1.5см./12м.
 • Hartieno-tikso-48mm

  Хартиено тиксо

  Код: 14999 Мин. брой: 6
  1.25лв
  Прегледай Хартиено тиксо - 48мм./20м.
Всички права запазени LandOfRoses.net Условия за ползване | RSS