Код 25143
Наличен

ТИКСО

Прозрачно тиксо. Размери - д/ш - 30м/1.5см.

0.28 x (Мин.8 ) = (2.24) лв.
  • Минимално количество за покупка: 8
  • Примерни количества за покупка: 20 40 60 80 ...(през 20)