Код 200157
Наличен

Декоративна фигурка

Сувенирна релефна фигурка - макет, изработена от полирезин. Предлагат се различни макети - на Созопол и на Несебър, декорирани със забележителности. Размери: 16х10.5х3.5 см.

0.50 x (Мин.10 ) = (5) лв.